Az ukrán slágerlistát egy orosz dal vezeti

És ez nem vicc és nem fake news, mert egy ukrán oldal is megerősítette a hírt.

2023. 12. 04. 18:59
ukrán top 100
Forrás: Telegram
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Apple Music Top 100 Ukrajnában listájának első helyét az orosz Aigel együttes Pijala című nótája szerezte meg. Ez azt jelenti, hogy az ukrán felhasználók ezt választják és hallgatják a legtöbbször.

Ráadásul ez a zene egy filmsorozat zenéje is, amit éppen betiltani készülnek Ukrajnában. És ha ez még nem lenne elég, akkor tegyük hozzá, hogy ezenkívül a Pijala az orosz platformokon is a csúcson van. Különösen az orosz Sazamban, ahol a dal az első helyen áll. De ugyanennek a zenei keresőalkalmazásnak a világranglistáján a második helyet foglalja el a dal.

 „Feltételezhető, hogy az öntudatlan ukránok keze is benne volt abban, hogy az orosz kislemez a csúcsra került, és most már nemcsak Oroszországban vagy Ukrajnában, hanem külföldön is hallgatják”

– fogalmazta meg az Obozrevatel oldal. 

Borítókép: Képernyőkép 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.