Így kémkedik a Hamász a gyanútlan izraeli katonák után + videó

Elképesztő módszer, az izraeli katonák mit sem sejtettek az egészről.

2023. 12. 07. 12:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hamász a Gázai övezet alatt húzódó alagútrendszer és egy egyszerű, orvosi vizsgálatoknál is használt kamera segítségével figyeli meg az izraeli katonákat – derült ki a Daily Mail brit lap által a Youtube videómegosztón közzétett felvételből. A terrorszervezet közlése szerint a videót egy Gázavárostól délre fekvő faluban rögzítették, ahol az izraeli hadsereg (IDF) egységei tábort vertek. A kamera óvatosan bukkan fel a – vélhetően – gázai alagútrendszer egyik kijáratából, majd lassan 360 fokos fordulatot téve térképezi fel a tábort. Az izraeli katonák mit sem sejtenek jelenlétéről, teszik mindennapi dolgukat.

A Hamász azt állítja, hogy a tábor alá a kamerás akciót követően robbanóanyagot helyeztek el, azonban nem tettek közzé semmilyen bizonyítékot, amely ezt igazolná. 

Borítókép: Terrorista a gázai alagútrendszerben (Fotó: AFP/Mahmud Hams)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.