Izrael-ellenes tüntetők kötöttek bele Alec Baldwinba + videó

Nem tudni, hogy az amerikai sztár miként került a tüntetések közepébe.

2023. 12. 19. 11:32
Borítókép: Alec Baldwin a Rust című westernfilmjének forgatásán kellékfegyverével eltalált két embert, akik közül az egyik életét vesztette (Fotó: Santa Fe County Sheriff's Office / AFP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felkerült az internetre egy videó, ahol a híres amerikai színész, Alec Baldwin szóváltásba keveredik egy palesztinpárti tüntetővel Manhattanben. Információk szerint a sztár teljesen véletlenül jelent meg ezen a demonstráción, arról pedig egyáltalán nem lehet tudni, hogy mi vezetett odáig, hogy ilyen heves vita alakuljon ki közte és a tüntető között.

Többször hallani, hogy a színész azt mondja a férfinak, hogy buta kérdéseket tesz fel neki, egyes információk szerint ugyanakkor az lehetett a kiindulási alap, hogy a tüntetők azzal vádolták őt, hogy Izraelt támogatja.

Baldwin néhány perccel a tüntetők és a rendőrség közötti kisebb összetűzés után jelent meg, pár perccel később pedig már ki is kísérték onnan a sztárt.

Borítókép: Alec Baldwin a Rust című westernfilmjének forgatásán kellékfegyverével eltalált két embert, akik közül az egyik életét vesztette  (Fotó: AFP/Santa Fe County Sheriff's Office)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.