Kezdődik az adventi őrület, videón, amint egymást püföli két nő az Aldiban

Elvileg az akciós csomagolópapíron kaptak össze.

Forrás: DailyMail2023. 12. 01. 13:36
null
Budapest, 2023. április 1. Az ALDI kereskedelmi üzletlánc szupermarketének bejárata a Lurdy Házban, az 1998-ban megnyílt bevásárlóközpont és irodaházban, a fõváros IX. kerületében, a Könyves Kálmán körúton. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bizarr jeleneteknek lehettek szemtanúi az egyik londoni Aldiban a vásárlók, ugyanis két nő vitája torkollt verekedésbe, állítólag a leárazott karácsonyi csomagolópapírok miatt. A nők nem azonnal estek egymásnak, eleinte csak veszekedtek. Annak ellenére, hogy az Aldi kétségbeesett munkatársai igyekeztek megőrizni a békét, a két nő a csomagolópapírért nyúlt, és hevesen ütni kezdték vele egymást.

Bár a DailyMail megkereste az Aldit és rendőrséget is, hogy megtudják, mi okozta a botrányt, de nem kaptak választ a kérdéseikre.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.