Többen meghaltak egy Róma környéki kórházban pusztító tűzben

Tűzvész pusztított egy kórházban Róma mellett péntek éjszaka, amelyben többen meghaltak.

2023. 12. 09. 13:39
Deadly fire at San Giovanni Evangelista hospital in Tivoli, near Rome
ITALY-FIRE/HOSPITAL Fotó: Reuters/VIGILI DEL FUOCO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mostanáig három halálos áldozata van annak a tűzvésznek, amely egy Róma környéki kórházban pusztított pénteken éjszaka. A helyi tűzoltók szerint a lángok éjjel 11 óra körül csaptak fel a Tivoliban lévő Szent János Kórházban. A három áldozat halálát füstmérgezés okozta. A tűzoltók egy negyedik ember holttestét is megtalálták, de az nem derült ki, hogy az illető halálát a tűz okozta, vagy korábban hunyt el.

Úgy tudni, a tűz a kórház pincéjében kezdődött, az oka egyelőre még ismeretlen. A lángok gyorsan elérték a sürgősségi és az intenzív osztályt is.

A kórházból mintegy kétszáz beteget, köztük gyermekeket evakuáltak, a súlyos állapotú pácienseket az olasz főváros több kórházában helyezték el.

Borítókép: Halálos tűzvész a Róma melletti Tivoliban lévő Szent János Kórházban (Fotó: Reuters/Vigili del Fuoco)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.