Tucker Carlson reagált: ezt mondta arról, hogy Trump alelnöke legyen

„Istennek nagyon hangosan kellene kiabálnia vele.”

2023. 12. 10. 17:28
Tucker Carlson MCC Feszt
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tucker Carlson, a Fox News egykori műsorvezetője körül egyre intenzívebben merültek fel a közelmúltban azok a hírek, hogy Donald Trump a 2024-es választási győzelme esetén alelnökének választaná.

Erre maga a korábbi elnök is tett utalást egy interjúban.

A növekvő nyomás a publikum részéről reakcióra kényszerítette Tuckert. Egy washingtoni rendezvényen tett felszólalása után a milliós nézettséget generáló médiaszemélyiség egy kérdésre azt felelte: 

Istennek nagyon hangosan kellene kiabálnia velem [ hogy Trump jelöltje legyek]

Legutóbb egy az Axois médiafigyelő csoport által kiadott jelentésben szerepelt, hogy 

a volt first lady, Melania Trump azt szorgalmazta, hogy férje fontolja meg Carlson jelölését.

Erre később a korábbi műsorvezető kifejtette azt is, hogy nem igazán ismeri Melania Trumpot, és nehezen tudja elképzelni, hogy egy jól fizetett utcasarki skizofrénből politikus legyen.

Borítókép: Tucker Carlson médiaszemélyiség a Mathias Corvinus Collegium által szervezett esztergomi MCC Feszt fesztiválon szólal fel (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.