A Fehér Ház szennyesét mosta Epstein?

Mark Epstein, a néhai amerikai pénzember, Jeffrey Epstein testvére úgy véli, hogy öccse nem öngyilkos lett börtöncellájában, hanem az amerikai kormányzat gyilkolhatta meg.

Forrás: Geopolitics Live, Fox News2024. 01. 05. 14:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mark Epstein, a néhai amerikai pénzember, Jeffrey Epstein testvére idéz egy orvost, aki részt vett a boncoláson, és azt állította, hogy Epstein halála 

inkább hasonlított gyilkosságra, mint öngyilkosságra.

Epstein, az elítélt szexbűnöző 2019-ben halt meg, miközben az újabb, szexkereskedelemmel kapcsolatos vádak tárgyalására várt. Számos hírességhez és politikushoz fűződő kapcsolata olyan találgatásokat váltott ki, hogy halálát megrendezték, hogy elrejtsenek egy csúnya igazságot fontos közszereplőkről, írja a Telegram-oldalán a Geopolitics Live.

Epstein azt állította, elég szennyes dolgot tud Clintonról és Trumpról is ahhoz, hogy akár kisiklassa a 2016-os amerikai választásokat – állítja a testvére. Az elítélt pedofil pénzember testvére azt is mondta: Epstein azzal dicsekedett, hogy kompromittáló iratai vannak az elnökjelöltekről.

Jeffrey Epstein kiterjedt ismeretségi körrel rendelkezett, barátai között volt elnökök és külföldi miniszterek is akadtak, mint Bill Clinton volt amerikai elnök és András brit herceg, akiket egykor Epstein bizalmasainak tartottak. 

Jeffrey Epstein viselt dolgairól újabb részleteket fednek fel a napvilágra került iratok. A több mint kilencszáz oldalnyi bírósági dokumentum tartalmazza hollywoodi sztárok vagy éppen tudósok nevét is. Az iratokban Leonardo DiCaprio, Bruce Willis, Michael Jackson vagy az asztrofizikus Stephen Hawking neve is szerepel – írta a Fox News. Ellenük azonban semmilyen vád nem merül fel, csak említette őket a két vádló, Virginia Giuffre és Johanna Sjoberg. Az iratokat a Giuffre által Ghislain Maxwell, Jeffrey Epstein szeretője és bűntársa ellen indított perben hozták nyilvánosságra. 

Epsteint 2019 júliusában tartóztatták le. Az üzletember állítólag számos lányt, köztük kiskorúakat is szexuálisan bántalmazott, és bemutatta őket más férfiaknak. Körülbelül egy hónappal a letartóztatása után Epsteint holtan találták a cellájában. A 66 éves szexragadozó a hivatalos információk szerint öngyilkosságot követett el.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: X)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.