Európára akarják kényszeríteni az iszlámot a migránsok

Németország-szerte egyre nagyobb gondot okoz, hogy a közel-keleti és afrikai migránsok át akarják venni a hatalmat a társadalom felett. Legutóbb egy iskolában alapított saríarendőrséget egy migránsokból álló banda.

2024. 01. 17. 5:37
HZ1_3823
20230714 Olaszország, Lampedusa, Észak-Afrikából érkező bevándorlók Fotó: Havran Zoltán Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fiatalok egy csoportja egyfajta saríarendőrséget alakított Németországban a neussi iskolában. A jelek szerint azt akarják elérni, hogy szigorú vallási viselkedési szabályokat kényszerítsenek diáktársaikra a mindennapi iskolai életben – írja a Rheinische Post nyomán a Der Westen német lap.

A csoport azt követelte, hogy a nők fedjék el magukat, és hogy az iskolában vezessék be a nemek szerinti elkülönítést. Az iskola épületében egy imaterem kialakítása is a követelések között szerepelt.

A 17 és 19 év közötti fiatalokból álló bandatagok a tanórákon nyíltan kijelentették, hogy elutasítják a demokráciát, de még attól sem riadtak vissza, hogy a megkövezés mellett érveljenek. A közösségi médiában pedig különböző szalafista prédikátorok videóit terjesztették.

Manuel Ostermann, a rendőrszövetség elnöke szerint a beszivárgási kísérlet előrehaladott állapotban van, és valószínűleg ez lesz a legnagyobb probléma az elkövetkező években.

Fel kell gyorsítani a kitoloncolásokat és a német állampolgárságtól való megfosztást kettős állampolgárság esetén. Ha most nem ébredünk fel gyorsan, durva ébredés vár ránk. Nincs több elvesztegetni való időnk az iszlamisták elleni harcban

– jelentette ki a közösségi oldalán.

Attól tartva, hogy a tanulók még inkább radikalizálódhatnak, az iskola vezetősége decemberben a rendőrséghez fordult, a hatóság azonban nem tudott mit kezdeni a helyzettel, a fiatalok ugyanis semmilyen bűncselekményt nem követtek el. Az iskola is annyit tudott tenni, hogy egy hétre felmentette az egyik diákot.

 

Nemsokára átveheti a hatalmat az iszlám

Az európai balliberális politikusok másfajta népességet akarnak. Németországban a politikai baloldal a németellenes ideológia irányvonalát követi – mondja Hans-Georg Maassen egykori német hírszerző az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) sajtóorgánumának, az FPÖ TV-nek. Kiemelte:

Minél több bevándorlót fogadnak be és adnak nekik állampolgárságot a kormányzó erők, annál jobban meg tudják válogatni az állam lakosságát és befolyásolhatják a választási eredményeket. Ezek a migránsok úgy szavaznak majd, ahogy az adott kormány akarja.

Németország korábbi kémfőnöke megjegyezte, hogy Európa példátlan válsággal néz szembe a tömeges bevándorlás miatt, és ennek köszönhetően az iszlám jó helyzetben van Európa meghódítására. Bár Németország és Ausztria sokat tehet a válság megállításáért, mindkét kormány úgy dönt, hogy tétlen marad.

Egy teljesen más kultúra közeledik felénk. Egyáltalán nem vagyunk erre felkészülve. Például az arab államokból érkező klánok erőszakkal oldják meg a konfliktusokat, míg Közép-Európában úgy gondoljuk, ezt csak bíróságon keresztül lehet megtenni

– mondta Maassen, aki 2012-től 2018-ig az Alkotmányvédelmi Hivatal (BfV) elnöke volt. Maassen úgy vélte, a végeredmény az lesz, hogy fokozatosan eltűnik az európai kultúra. Szerinte az európaiak vízió és küldetés nélkül élnek, míg a többi versengő kultúrának világos elképzelése van arról, hogy kik ők és mik a céljaik. 

Nem tudjuk, hova akarunk menni. Milyen legyen Németország vagy Ausztria 2030-ban? Csak az adott pillanatban élünk, és ezért veszítünk másokkal szemben, akiknek vallásuk vagy ideológiájuk van, és tudják, hová akarnak eljutni. Hiányzik belőlünk a küldetés

– fogalmazott. 

Maassen figyelmeztetései előrelátóak lehetnek, mivel Európa demográfiai változásai gyors fordulatot vettek. A Pew Research egy átfogó jelentésben már megjegyezte, hogy Európa muszlim lakossága 2050-re megháromszorozódhat, elérheti a 76 milliót. Hosszabb időtávra azonban a PSU Research Review 2200-ra muszlim többséget jósol, míg egyes európai országokban, például Görögországban, Írországban, Franciaországban, Belgiumban és Nagy-Britanniában a lakosság több mint háromnegyede muszlim lesz.

Borítókép: Illegális migránsok Európában (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.