Saría Németországban – nyíltan beszél terveiről a migráns influenszer

Mustárgázt emlegetve a németek elleni erőszakot hirdeti közösségi oldalán egy muszlim tiktoker. A saría törvénykezést is bevezetné.

2023. 12. 30. 14:19
Illusztráció, korán (Forrás: Pexels)
Illusztráció, korán (Forrás: Pexels) Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A TikTok közösségi oldalra tölt fel videókat „Breezy the Don El Jefe” néven egy Tenerifén élő 31 éves török férfi, aki már ötvenezer követővel rendelkezik, és rendszeresen osztja meg nézeteit arról, hogy 

Németországot hamarosan elfoglalják a muszlimok, és bevezetik a saría törvényeket, utána pedig Ausztria következik. 

 

A férfira a Voice of Europe hírportál hívta fel a figyelmet, és azt is kiemelték, hogy a marokkói származású, kettős állampolgárságú „Breezy the Don El Jefe” azzal is dicsekedett már videóiban, hogy a német adófizetők pénzén nyaral, miközben rendszeresen kifejezi Németországgal szembeni ellenséges szándékait, mustárgázt emlegetve szorgalmazza a németek elleni erőszakot. Az alábbi videóban az összes jobboldali szavazóhoz szólt, és azzal kérkedett, hogy az ő pénzükön nyaral. A férfi azt is leszögezi, hogy neki nem mondhatja meg senki, hogyan viselkedjen vagy hogyan integrálódjon a társadalomba, és azt csinál, amit akar.

Miután a média felfigyelt rá, a férfi egyébként TikTok-oldalán üzent, és azzal magyarázkodott, hogy ő csak viccelt, valójában nem szélsőséges, csupán provokálta az embereket, ahogy azt mások is teszik a TikTokon.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.