Magyarországra látogat Geert Wilders

A holland politikus is részt vesz a CPAC Hungaryn áprilisban.

2024. 01. 25. 10:10
WILDERS, Geert
Hága, 2023. november 24. Geert Wilders, a Szabadságpárt (PVV) vezetõje nyilatkozik a politikai pártok és a parlament elnöke közötti hágai megbeszélés után, 2023. november 24-én. A két nappal korábbi holland elõrehozott parlamenti választásokon a PVV nyerte el a legtöbb szavazatot. MTI/EPA/ANP/Sem van der Wal Fotó: Sem van der Wal
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Geert Wilders a közösségi oldalán jelentette be, hogy részt vesz az idei CPAC Hungaryn áprilisban Budapesten. 

Köszönöm a felkérést Szánthó Miklósnak és az Alapjogokért Központnak, hogy felszólaljak a CPAC Hungaryn áprilisban. Büszke vagyok, hogy ott lehetek és felszólalhatok 

– írta az X-en a holland jobboldali politikus, a tavalyi hollandiai választások győztese, Hollandia leendő miniszterelnöke.

 

A CPAC annak a szellemi hátországnak a tartópillére, amelyen a jóérzésű emberek és képviselőik egymás kezébe csaphatnak, hogy aztán júniusban Európában, majd novemberben az Egyesült Államokban közösen vegyék fel a harcot a nyugati világ visszavételéért

– Szánthó Miklós az Alapjogokért Központ főigazgatója ezt határozta meg a CPAC aktuálisan legkiemelkedőbb üzeneteként

Mint fogalmazott, 

a Lajtán túl tort ül az elmebaj, az eleink által kivívott szabadság eltiprása felett egy új gúnyába öltözött bolsevik szekta dáridózik. 

Hangsúlyozta: amit akár csak pár éve, évtizede kinevettünk vagy lehetetlenségnek gondoltunk – ilyen a férfi és női nemi szerepek felcserélése, a migránsok érzékenységének mindenek felé helyezése vagy a háború eszkalálása a béketörekvésekkel szemben –, az ma már a fősodor része.

Borítókép: Geert Wilders, a Szabadságpárt (PVV) vezetője nyilatkozik a sajtónak (Fotó: MTI/EPA/ANP/Sem van der Wal)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.