Ijesztő dolog történt Donald Trump fiával

Vegyvédelmi szakemberek szállták meg ifjabb Donald Trumpnak, a volt elnök fiának floridai otthonát, miután azonosítatlan fehér port kapott egy postai küldeményben.

2024. 02. 27. 6:51
TRUMP, Donald
Manchester, 2024. január 21. A Republikánus Párt elnökjelöltségéért küzdõ Donald Trump volt amerikai elnök távozik a New Hampshire állambeli Manchesterben tartott elõválasztási kampánygyûlésérõl 2024. január 20-án. New Hampshire-ben január 23-án tartanak republikánus párti elõválasztást. Az elnökválasztást november 5-én rendezik az Egyesült Államokban. MTI/EPA/Michael Reynolds Fotó: Michael Reynolds
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több tűzoltóautót és vegyvédelmi ruhás embert láttak ifjabb Donald Trump háza előtt a floridai Jupiterben hétfő este, miután egy azonosítatlan fehér port tartalmazó levelet kapott – írta a Daily Beast amerikai hírportál két, az ügyet ismerő forrásra hivatkozva.

A küldemény emellett halálos fenyegetést is tartalmazott – emelte ki a Breitbart amerikai hírportál. Donald Trump fia aktívan részt vesz apja kampányában.

Egyszerűen túlságosan is mindennapossá vált, hogy ilyesmi történik. Nyilvánvaló, hogy ha ez egy prominens demokratával történne, azt nem tűrnék el, és hetekig a hírekben szerepelne. A média az összes republikánust hibáztatná, és arra kényszerítené őket, hogy feleljenek érte. De mivel velem történt, a baloldali radikális gyűlölködők nagyrészt szabad utat kapnak, és a média aligha fog meghátrálni

– nyilatkozta az ifjabb Trump a Daily Callernek. 

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök (Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.