Menczer Tamás: Magyarország és a magyar emberek biztonságát megvédjük!

Szombaton egy migráns késelt meg három embert Párizsban. Arra hivatkozik, hogy mentális betegségben szenved.

Forrás: Facebook2024. 02. 05. 15:32
MENCZER Tamás
Páty, 2023. december 15. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelõs államtitkára, a térség fideszes országgyûlési képviselõje beszédet mond a Páty és az M1 autópálya csomópont közötti összekötõ út és kapcsolódó létesítményeinek átadásán Pátyon 2023. december 15-én. MTI/Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hogyan lehetséges az, hogy az ártatlan emberekre támadó bűnöző, terrorista bevándorlók újabban pszichésen meggyengült, pszichiátriai kezelésre szoruló betegek?! − teszi fel a kérdést Menczer Tamás külügyi államtitkár közösségi oldalán.

A hétvégén Párizsban történt késes támadás, hárman megsérültek, ketten továbbra is kórházban vannak, egyikük állapota – a hasi sérülések miatt – kritikus − emlékeztetett az államtitkár. Az elkövető egy bevándorló, aki – állítólag – „pszichésen meggyengült”.

„Nem is tudom, hány ilyen szegény beteg bűnözőről, terroristáról olvastam az elmúlt hónapokban. Ez vajon nem a bevándorló bűnözők, terroristák és az őket beengedő bevándorláspárti politikusok mosdatása?” 

− írja a külügyi államtitkár bejegyzésében, és hozzáteszi: vajon az áldozatok és az áldozatok családtagjai is úgy gondolják, hogy szegény, segítségre szoruló betegek áldozatai lettek?

Nem lenne jobb ezeket az embereket Európán kívül tartani?

− tette fel a kérdést Menczer.

Kiemelte, a magyar kormány álláspontja kezdettől világos és változatlan: nem kérünk a bevándorlókból, Magyarország és a magyar emberek biztonságát megvédjük! Akármekkora nyomást helyeznek ránk Brüsszelben, mi nemet mondunk a bevándorlásra, nem leszünk bevándorlóország!

Korábban a Magyar Nemzet is hírt adott arról, hogy egy migráns szombat reggel Párizsban megkéselt három embert. A 32 éves, mali állampolgárságú férfi 2016 óta legálisan él Olaszországban, ott kiadott vezetői engedélye is van. Ő maga állította, hogy pszichiátriai betegségben szenved, és a rendőrök találtak is nála ez elleni gyógyszereket.

Közösségi oldalán több ijesztő bejegyzést is közzétett. Többek között arról is írt, hogy „Gyűlölök minden franciát”. Azt is elmondta, hogy minden probléma ezen a bolygón a nyugatiak miatt van.

Borítókép: Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.