Orosz–ukrán háború: soha nem látott felvételeket mutattak be

Ahogy már megszoktuk, az orosz haderő egyre több kamerát szerel a támadóeszközeire, hogy a csata részleteit így is dokumentálja. Most egy bombázó működését mutatják meg támadás közben az orosz–ukrán háborúban.

2024. 02. 24. 7:00
Szu–34-es bombázók egy szakasza Szu–35S vadászgépek kíséretében bombázott egy ukrán parancsnoki állást. forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szu–34-es bombázók egy szakasza Szu–35S vadászgépek kíséretében bombázott egy ukrán parancsnoki állást a két éve kezdődött orosz–ukrán háborúban.

Szu–34-es bombázók egy szakasza Szu–35S vadászgépek kíséretében bombázott az orosz–ukrán háborúban  forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma
Szu–34-es bombázók egy szakasza Szu–35S vadászgépek kíséretében bombázott az orosz–ukrán háborúban  Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma

Az orosz legénység a bombázást nagy robbanóerejű légibombákkal hajtotta végre, univerzális tervező és korrekciós modullal, amely lehetővé tette a csapások pontos kivitelezését anélkül, hogy az ukrán légvédelmi megsemmisítési zónába léptek volna – írta az orosz védelmi minisztérium Telegram-csatornáján. 

Teljes videó a cikk végén!

Borítókép: Szu–34-es bombázók egy szakasza Szu–35S vadászgépek kíséretében bombázott (Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.