Videón, ahogy a Ka–52M helikopter pusztítást végez az ukrán fronton

Újabb véres akcióról tettek közzé felvételeket. Az orosz–ukrán háború abban is egyedülálló, hogy ma már minden egyes helikopteren, repülőgépen, sőt még az öngyilkos drónokon is legalább, de akár több videókamera is rögzíti a véres harcok részleteit. És ezek a felvételek szinte azonnal hozzáférhetők az interneten.

Forrás: Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma2024. 02. 07. 8:55
Támad a Ka-52 es helikopter Forrás: Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ka–52M helikopterek személyzete rakétákat lőtt az ukránok állásaira Luganszk irányába – ahogy az az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának felvételén látszik.

Támadásra kész a Ka-52 helikopter. A rakéták mellett ma már elengedhetetlen felszerelés a támadás videó rögzítésére szolgáló kamera is.
Támadásra kész a Ka–52 helikopter. A rakéták mellett ma már elengedhetetlen felszerelés a videó rögzítésére szolgáló kamera is. Forrás: Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma

Az orosz–ukrán háború közel két éve folyik, 2022. február 24-én a megszálló orosz fegyveres erők bevonultak Ukrajnába. 

Borítókép: Képkocka a videóból (Forrás: Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.