Eltékozoltak több százezer ukrán életet + videó

Őrültség a francia elnök ötlete, európai katonák küldése Ukrajnába.

Forrás: HírFM2024. 03. 10. 11:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az egyetlen morálisan helyes, erkölcsös, civilizált és humánus megoldás az az, amit Donald Trump és Orbán Viktor a kezdetektől fogva követel – mondta el Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Kobza Miklós, az AK kreatív vezetője a két államférfi találkozója kapcsán. – Ha azt tettük volna az orosz–ukrán háborúban, amit ők követeltek, tűzszünetre és a békefeltételek kidolgozására összpontosítunk, ahelyett, hogy százezernyi ukránt hajtunk rá a mészárszékre azzal, hogy pénzeljük és felfegyverezzük őket, akkor a világ most gazdagabb lenne ezzel a több százezernyi eltékozolt ukrán élettel – hangsúlyozta.

Ennek ellenére Emmanuel Macron francia elnök továbbra is nyugati katonák Ukrajnába küldésért szorgalmazza. – Az, amit Macron csinál, őrültség – mondta Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője. Európai embereket küldeni egy korrupt háborúba, egy korrupt országba azért, hogy ott ugyanúgy haljanak meg, mint a sok százezer ukrán katona, aki eddig teljesen értelmetlenül elveszítette az életét, az egy őrültség – mutatott rá.

Azért tartották a nagy konzervatív találkozót, a CPAC-et február végén Washingtonban és tartják április 25–26-án Budapesten, hogy a józan ész visszatérjen Európában és Amerikában is a kormányrúdhoz – emelte ki Koskovics Zoltán. – Hihetetlen bajok vannak, az elmúlt négy évben a liberális gőg, a hozzá nem értés és a történelem teljes elfeledése miatt egyik kudarc jött a másik után. Recseg-ropog a világ biztonsági szerkezete – jegyezte meg.

Kobza Miklós hozzátette: amit Macron csinál, az egyfelől pánikszerű előremenekülés és beismerés egyben. – Fölösleges kertelni – mondta –, az ukrán front sokáig nem tartható, az összeomlás közelében van. Elfogytak a segélyek, a hadianyagok, hadieszközök, kifogyott a lőszer és lassan elfogynak az ukránok is. Sajnos Macron is elfelejti a saját történelmét; nem árt visszaemlékezni Napóleonra, arra, hogy milyen csúfos vége lett akkor az Oroszország elleni francia kalandnak – fejtette ki Kobza Miklós.

Az igazság órájának vonatkozó adását itt nézhetik meg: 

Borítókép: Az igazság órája című műsor logója (Forrás: YouTube-képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.