Hidat robbantottak Oroszországban

Oroszországban, a Szamara régióban a Zvezda-Csapajevszk vasúti átkelőnél ismeretlenek felrobbantottak egy hidat.

Forrás: RIA Novosztyi2024. 03. 04. 9:08
A felrobbantott híd Fotó: RIA Novosztyi/olvasói felvétel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szamara régióban a Zvezda-Csapajevszk vasúti átkelőnél ismeretlenek felrobbantottak egy hídtartót a folyó felett – jelentette a RIA Novosztyi a mentőszolgálatra hivatkozva.

A Kujbisev vasút megerősítette, hogy a vonatok közlekedését az átjárónál felfüggesztették, mivel „illetéktelen személyek jogtalanul beavatkoztak a vasúti közlekedés működésébe”.

A Baza Telegram-csatorna szerint helyi idő szerint reggel negyed hét körül robbanás hangja hallatszott. Valószínűleg egy rögtönzött robbanószerkezet robbant fel a hídon. A Baza által közzétett fotón a megingott vasúti pálya látható. A régió katasztrófavédelmi szolgálatainak képviselője a RIA Novosztyinak azt mondta, hogy az előzetes információk szerint a folyón átívelő híd tartóelemeit robbantották fel a szakaszon.

Borítókép: A felrobbantott híd (Fotó: RIA Novosztyi/olvasói fotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.