Így kapcsolják le az embercsempészeket Texasban + videó

Hosszas autós üldözés után csaptak le a texasi Közbiztonsági Minisztérium rendőrei egy embercsempészre. A látványos akció során öt illegális mexikói bevándorlót is elfogott a hatóság.

Forrás: Daily Mail2024. 03. 31. 20:49
A Dél-Texasi Emberi Jogi Központ vizet szállító teherautója 2022. október 11-én a texasi Falfurriasban hordókat tart fenn a migránsok számára. Fotó: Allison Dinner Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még március 18-án zajlott a drámai autós üldözés Kinney megyében, Texasban az egyre merészebb embercsempészek és a rendőrök között. A rendőrök üldözőbe vették az embercsempész autóját, aki nagy sebességgel menekült, majd végül megállásra kényszerítették, és ekkor ugrottak ki az autóból és menekültek el az illegális mexikói migránsok.

A sofőrt, akit egy El Salvadorból származó, Pennsylvaniában élő illegális bevándorlóként azonosítottak, azonnal elfogták, és embercsempészettel vádolták meg.

Megdöbbentő módon a sofőr a rendőröknek elárulta, hogy jó pénzért rendszeresen szállít át illegális bevándorlókat az államhatáron, melyben egy 16 éves bűntársa is segíti. 

Az akció során öt mexikói illegális bevándorlót fogtak el, akiket később a határőrség őrizetbe vett.

 

Borítókép: A Dél-Texasi Emberi Jogi Központ vizet szállító teherautója 2022. október 11-én a texasi Falfurriasban (Fotó: AFP/Alison Dinner)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.