Joe Biden ismét bizarrul viselkedett

Egy kampányrendezvényen vonult le a színpadról az idős elnök, hogy egy kislánnyal foglalkozzon.

Forrás: Origo2024. 03. 20. 20:00
null
Joe Biden egy Phoenix-ben tartott rendezvényen. Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eddigi legidősebb amerikai elnök, Joe Biden megint furán viselkedett. Egy phoenixi mexikói étterembe látogatott, ahol kampányrendezvényét tartották, amikor is az elnök kampánymenedzsere, Julie Chavez Rodriguez beszéde közben egyszer csak otthagyta a színpadot – hívta fel a figyelmet az Origo.

A színpad helyett a kislányhoz vonult (Fotó: AFP)

Ugyanis, az idős elnök nem tudott ellenállni egy, a közönség soraiban ülő kismama ölében ülő gyermeknek és kisétált hozzájuk. 

Nos, emberek, egyenesen megmondom, hogy mindannyiótokat nagyon kedvelem, de nem tudtam ellenállni ennek a babának – magyarázta érthetetlen lépését a hallgatóságnak.

Az elnök, miután leballagott a színpadról, odasétált a kismamához és nem törődve a közönség nevetésével, megpróbálta grimaszokkal felvidítani a kislányt. Állítólag azt is megkérdezte, hogy hány éves a csöppség. Az Origo arról ír, hogy Joe Biden népszerűsége a latinó szavazók körében megcsappant és igencsak lemaradt Donald Trumppal szemben. Februárban a New York Times/Siena College közvélemény-kutatása szerint Biden hat ponttal volt lemaradva Trumptól a spanyol anyanyelvűek között. Az előző hónapban Trump 39-34 százalékos arányban verte Bident a latinók körében a USA Today/Suffolk University kutatása szerint.

A mostani eseten kívül is rengeteg zavaros pillanata volt már az amerikai elnöknek. A Magyar Nemzet is többször írt már a zavarba ejtő ügyeiről. Ilyen volt, amikor pár héttel ezelőtt kiderült, hogy holtakkal társalog, de az egyik legdurvább jelenet talán mégis az volt, amikor megrágcsálta egy kislány ruháját Finnországban.

Történt olyan is, hogy az amerikai elnök illedelmesen kezet fogott a levegővel egy beszédén.

Borítókép: Joe Biden egy Phoenixben tartott rendezvényen (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.