Meglepő videót tett közzé a Kreml

Rendhagyó módon szavazott az orosz elnök, Vlagyimir Putyin, idén online adta le szavazatát. A szavazást kamera rögzítette. A videó végén azt is megtudja, hogy mit üzent a választási bizottság az orosz elnöknek.

2024. 03. 15. 17:54
PUTYIN, Vlagyimir
Moszkva, 2024. március 15. Vlagyimir Putyin orosz elnök az orosz biztonsági tanács ülését vezeti videókonferencia keretében a Moszkva melletti, novo-ogarjovói vidéki elnöki rezidenciából 2024. március 15-én. MTI/AP/Kreml pool/Mihail Mecel Fotó: Mihail Mecel
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azért okozott meglepetést Vlagyimir Putyin, mert a háború megkezdése óta is gyakran megy civilek közé. Az is előfordult, hogy meglátogatta az oroszok által megszállt Mariupolt, ahol a helyiekkel is találkozott. Idén az orosz elnökválasztást március 15–17. között tartják.

 

Borítókép: Vlagyimir Putyin orosz elnök, Moszkva, 2024. március 15 (Fotó: MTI/AP/Kreml/Mihail Mecel)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.