Orbán Viktor: A legnagyobb harc a globalisták és a nemzeti szuverenitásban hívők között van + videó

A magyar miniszterelnök, Orbán Viktor az X-en osztott meg egy videót a tegnapi, Heritage (Örökség) Alapítványnál megtartott panelbeszélgetésről.

2024. 03. 08. 18:59
ORBÁN Viktor; ROBERTS, Kevin
Orbán Viktor Washingtonban Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzetközi politikában a legnagyobb harc a globalisták és azok között van, akik hisznek a nemzeti szuverenitásban. Örömmel láttam azt a Heritage Alapítványnál, hogy nekünk, szuveréneknek sok barátunk van az USA-ban is − posztolt videót az X-re Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

Az amerikai–magyar kapcsolatok jövője címmel tartott panelbeszélgetést csütörtökön a leghíresebb amerikai konzervatív kutatóintézet, a Heritage (Örökség) alapítvány, a vendég ezúttal Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke volt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Lapunk is megírta, hogy tegnap Orbán Viktorral Kevin Roberts, a Heritage elnöke beszélgetett, a közönség soraiban a legnevesebb amerikai jobboldali politikusok, elemzők, közéleti személyiségek foglaltak helyet. A programot Vivek Ramaswamy amerikai konzervatív politikus, kommentátor, korábbi republikánus elnökjelölt vezette fel. Elhangzott: a világnak szüksége van egy mozgalomra, amely az igazságért, a hagyományokért, a családokért, az emberekért küzd.

Borítókép: Orbán Viktor kormányfő (j) a leghíresebb amerikai konzervatív kutatóintézet, a Heritage (Örökség) alapítvány panelbeszélgetésén, amelyet Az amerikai–magyar kapcsolatok jövője címmel tartottak Washingtonban. A miniszterelnök mellett Kevin Roberts, a Heritage elnöke (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.