Orbán Viktor: Magyarország érdeke a béke és a tűzszünet + videó

„…ha valami jó a magyaroknak, azt támogatom, ha valami rossz azt ellenzem. Ez ilyen egyszerű” – mondta a magyar miniszterelnök.

2024. 03. 02. 9:06
ORBÁN Viktor
Prága, 2024. február 27. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a visegrádi négyek kormányfõinek prágai csúcstalálkozóján tartott sajtótájékoztatón 2024. február 27-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ha az orosz–ukrán háborúról beszélünk, akkor mi egy magyar szögből nézzük az eseményeket” – fogalmazott Orbán Viktor magyar miniszterelnök Instargam-videójában.

Tehát én nem az ukránok vagy Putyin szemüvegén keresztül nézem az eseményeket. Engem ez nem érdekel. Nekem a nemzetem és az országom érdekeit kell képviselnem. És én tudom mi a magyarok érdeke. Szóval, ha valami jó a magyaroknak, azt támogatom, ha valami rossz azt ellenzem. Ez ilyen egyszerű

– zárta szavait Orbán Viktor.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök a visegrádi négyek kormányfőinek prágai csúcstalálkozóján tartott sajtótájékoztatón 2024. február 27-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.