Tucker Carlson Orbán Balázzsal interjúzott

Sokat sejtető képet töltött fel a közösségimédia-oldalára Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Forrás: Facebook2024. 03. 01. 19:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a Facebookra töltött fel egy közös képet az amerikai sztárújságíróval, Tucker Carlsonnal. A díszlet alapján nem nehéz arra következtetni, hogy hamarosan az X-en megnézhetjük az interjút. A közösségi oldalra egy rövid videót is feltöltött, amiben bepillantást kaphattunk a felvételbe.

Az amerikai újságíró korábban a magyar miniszterelnökkel, Orbán Viktorral is készített interjút, amit már majdnem 130 millióan látták a közösségi médiában. Tucker Carlson X-csatornája elképesztően népszerű, videóit rendszeresen több millióan nézik meg. A sztárújságíró az orosz elnökkel, Vlagyimir Putyinnal készült interjúját már több mint 208 millióan nézték meg. 

Borítókép: Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával készített interjút Tucker Carlson (Forrás: Facebook/Orbán Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.