Új, sokkoló részletek derültek ki a moszkvai terrortámadásról

Eközben Szentpéterváron egy bombariadó miatt kiürítettek egy plázát.

2024. 03. 24. 20:04
Holttesteket szállítanak el a rendőrök a moszkvai terrortámadás után Fotó: (Olga MALTSEVA / AFP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Irina Volk orosz belügyminisztériumi szóvivő elmondta, hogy a rendőrség a terrortámadás idején öt perccel a hívás után érkezett a Crocus City Hall kulturális központba – számol be róla a Meduza hírportál.

Ez azt jelenti, hogy a rendőrök hét perccel azelőtt voltak a koncertteremnél, hogy a terroristák elhagyták volna az épületet.

Volk a Telegram-csatornáján március 24-én délután közzétett bejegyzésében bírálta a rendőröknek a rendkívüli eseményre való nem megfelelő reagálásáról szóló publikációkat. Mint ismert, nagyon sokan a hatóságokat hibáztatták azért, hogy legalább 182 ember meghalt a terrortámadás után. Felszólította az újságírókat és a bloggereket, hogy legyenek kritikusak az ellenőrizetlen információkkal szemben.

Hivatalosan kijelentjük, hogy miután a lövöldözésről szóló információ beérkezett az orosz belügyminisztériumhoz, a rendőrök öt percen belül a helyszínre érkeztek

– írta.

Eközben Szentpéterváron bombariadó miatt kiürítettek egy plázát.

Borítókép: Holttesteket szállítanak el a rendőrök a moszkvai terrortámadás után Fotó: (Olga MALTSEVA/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.