Washington az illegális bevándorlókból toborozna katonákat + videó

Az amerikai hadseregnek toborzási gondjai vannak, de a kongresszusi demokratáknak lenne egy megoldásuk: illegális bevándorlókat kell besorozni. Douglas MacGregor ezredes Tucker Carlson műsorában mondta el véleményét az elképesztő ötletről.

2024. 03. 05. 11:15
Strategic Airborne Operation (SAO) in Lopburi, Thailand
United States of America Fotó: Anadolu via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Évekkel ezelőtt még a felvetés is szatírának tűnt volna. De ez tényleg megtörténik. Douglas MacGregor ezredes, aki egész karrierjét a fegyveres erőknél töltötte Tucker Carlson Uncensored című műsorában mondta el véleményét erről az elképesztő ötletről.

Amerika migráció
Fotó: David McNew/Getty Images

Először hagyjuk, hogy megszállják az országunkat, majd automata fegyvereket adunk a kezükbe

Douglas MacGregor azt is mondta:

„Az embereknek meg kellene nézniük néhány filmfelvételt New York Cityből és az ország más városaiból, ahová nagyszámú illegális bevándorlót szállítottak... Mi történik, ha felfegyverzik ezeket az embereket? Csodával határos módon egyik napról a másikra az amerikai társadalom és közösség szilárd tagjaivá válnak? Kétlem.”

Az amerikai véleményvezér a római légiókkal való analógiát hozta fel, majd azt kérdezte a nyugalmazott ezredestől, hogy mennyire bölcs dolog, az országot megszállók kezébe automata fegyvereket adni. A hadtörténész-ezredes, az amerikai történelem utolsó tankcsata parancsnoka szerint ezek az emberek nem amerikaiak és nem is vágynak rá, az előnyökért jönnek. 

Washington pedig egy ideológiai buborékban él, szerintük aki nem ért egyet velük, azt át kell alakítani arra a képre, ami csak a bürokraták elméjében létezik.

 

Borítókép: Stratégiai légi hadművelet (SAO) Lopburiban, Thaiföldön (Fotó: Anadolu via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.