Amerikai nagyágyúk érkeznek a CPAC Hungaryre + videó

A holland Geert Wilders és a VOX elnöke mellett Amerikából többek között Markwayne Mullin, a ketrecharcosból lett szenátor valamint Andy Harris kongresszusi képviselő is hazánkba látogat.

2024. 04. 05. 8:47
Fotó: Alapjogokért Központ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén április 25-én és 26-án rendezi meg újra, harmadik alkalommal az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungaryt, ahová a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el.

A rendezvény főszónokának ebben az évben is Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét kérték fel.

Hogy a rendezvényen kik lépnek a színpadra az Egyesült Államokból, arról Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója számolt be a közösségi oldalán.

A magyar fővárosba várják Európából mások mellett Geert Wilderst, a holland Szabadságpárt (PVV) vezetőjét és Santiago Abascalt, a spanyol VOX párt vezetőjét – mondta.

Szánthó Miklós úgy folytatta, hogy idén Washingtonban is a „deep state” elzavarására készülnek a republikánusok.

Az Egyesült Államokból a rendezvényre érkezik majd Markwayne Mullin szenátor, egykori ketrecharcos, Andy Harris kongresszusi képviselő, aki 13 éve harcol a „liberális dzsungel közepén”, és sikerrel veri vissza a „genderfanatikusok és a liberális média támadásait”, és itt lesz egy igazi „border-warrior, a határvédelem fenegyereke”, Keith Self kongresszusi képviselő, egykori deszantos elitkatona – sorolta.

A főigazgató a további meghívottak nevét egyelőre nem árulta el; a videót azzal zárta: „mi vagyunk a wokebusters, és idén lecsapoljuk a mocsarat”.

 

Borítókép: CPAC Hungary 2024. (Fotó: Facebook/Szánthó Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.