A rengeteg pálinka után jó ötletnek tűnt + videó

Részeg orosz turisták véletlenül a vízbe tolták BMW-jüket egy fekete-tengeri üdülőhelyen, miközben látványos képeket akartak készíteni a fodrozódó hullámokról.

Forrás: SHOT2024. 05. 15. 14:29
Emberek a Fekete-tenger partján pihennek Jaltában, a Krím-félsziget legnagyobb üdülővárosában, az Eiffel-torony másolata mellett 2023. június 19-én. Fotó: Olga MALTSEVA Forrás: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tengerparti üdülésen lévő turisták rengeteg chachát, vagyis grúz törkölypárlatot ittak, majd a dzsubgai üdülőfaluban lévő központi strandra mentek fotózkodni. A társaság luxusautója azonban elakadt a homokban. Az autót körülbelül két órán keresztül próbálták kihúzni, ami csak segítséggel sikerült, a cirkuszi mutatványba illő esetet pedig egy távolabbi kamera is rögzítette.

A képek azonban még a tervezettnél is látványosabbra sikerültek. A fotók eredménye: a jogosítvány elvétele ittas vezetés miatt, valamint egy impozáns csekk a tönkrement BMW javítására. 

Borítókép: Emberek a Fekete-tenger partján pihennek Jaltában, a Krím-félsziget legnagyobb üdülővárosában, az Eiffel-torony másolata mellett 2023. június 19-én (Fotó: AFP/Olga Maltseva)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.