Brutális baleset, személyautó és busz rohant egymásba + videó

Súlyos közlekedési baleset történt ma reggel Szerbiában. Az ország középső részén fekvő Mladenovacból Mali Pozsarevacba vezető úton történt az ütközés, amelyben sokan megsérültek. Egyes információk szerint halálos áldozata is van a balesetnek.

2024. 05. 29. 8:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első információk szerint több mint húszan megsérültek a szerencsétlenségben, a szerb sajtó szerint egy ember meghalt. A balesetről az első fotók és videók a közösségi oldalakon jelentek meg. 

A szerb Blic napilap szerint a hatóságok lezárták azt a szakaszt, ahol a tragédia történt. A forgalmat másfelé terelik. A helyszínen három mentőcsapat tartózkodik, és rendőrök biztosítják a területet. A baleset a hajnali órákban történt, nem sokkal fél hat után.

Az autóbusz eleje rongálódott meg, a személygépjármű viszont teljesen összetört, az alkatrészek az úttesten mindenfelé szétszóródtak.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay/fsHH)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.