Élő közvetítés
Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Kate Middleton még nem tér vissza hivatalos teendőihez

A walesi hercegné egy olyan projekt fejleményeit osztotta meg a közösségi oldalain, amelyen még egészségügyi problémái előtt kezdett dolgozni.

Forrás: New York Post2024. 05. 23. 18:19
A Kensington-palota 2024. március 10-én közreadott, dátumozatlan felvétele Katalin walesi hercegnőről, Vilmos walesi herceg, brit trónörökös feleségéről és három gyermekükről; Sarolta hercegnőről, valamint Lajos és György hercegről Windsorban. A felvételt Vilmos készítette. Katalin a fényképpel köszönte meg a rengeteg támogatói üzenetet, amelyet a januári hasi műtéte kapcsán kapott és egyben boldog anyák napját is kívánt.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kate Middleton „nem áll még készen arra, hogy visszatérjen dolgozni”, annak ellenére, hogy ezen a héten rövid időre visszatért a közösségi médiába, hogy megosszon a követőivel egy projektet, amelyen dolgozik, írta a New York Post. 

A walesi hercegné, akinél pár hónapja rákot diagnosztizáltak, nagyrészt kerüli a nyilvánosságot, egyelőre nem tért vissza a rivaldafénybe.

A projekt, amin még a diagnózis előtt kezdett dolgozni, olyan fiatal mezőgazdászokról szól, akik pszichológiai küzdelmekkel néznek szembe. A projekttel kapcsolatos jelentésről az a jótékonysági szervezet tájékoztatta a hercegnőt, amellyel szorosan együtt dolgozott korábban.

Ez még nem azt jelenti, hogy a walesi hercegné készen áll visszatérni a munkába, de tájékoztatták a jelentésről és el is olvasta, figyelemmel kíséri a projektet. Ez ahhoz a munkához kötődik, amit a  királyi család dolgozó tagja kezdett el, ahol szorosan együttműködött szenvedélybetegekkel és mentális egészségügyi problémákkal küzdő emberekkel

 – mondta Cameron Walker királyi szakértő. 

Arra jött rá a munkája során, hogy ezek a problémák általában a korai években tapasztaltakhoz vezethetőek vissza. Tehát egy gyerek életének első öt évében történtekhez

–tette hozzá.

A mentálhigiénés hét (május 13–19.) tiszteletére a királyi pár kedden egy videót osztott meg, amely bemutatja Kate Middleton háttérben végzett munkáját. Bár a háromgyermekes anyuka nem szerepel a videóban, ő és a 41 éves Vilmos herceg közreműködtek annak elkészítésében.

A walesi hercegné előreláthatóan akkor fog visszatérni a munkájához, amikor az orvosok is engedélyt adnak rá.

Borítókép: A Kensington-palota 2024. március 10-én közreadott, dátumozatlan felvétele Katalin walesi hercegnéről, Vilmos walesi herceg, brit trónörökös feleségéről és három gyermekükről; Sarolta hercegnőről, valamint Lajos és György hercegről Windsorban (Forrás: MTI/EPA/Kensington-palota/Vilmos walesi herceg)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.