Nem akármilyen menedéket talált magának ez a hajléktalan nő

A környékbeliek csak tetőtéri nindzsának nevezték.

Forrás: Midland Daily News2024. 05. 15. 11:32
illusztráció Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy élelmiszer-áruház tetőterében találtak rá egy feltehetően hajléktalan nőre, aki a homlokzaton elhelyezett cégfelirat mögött lakott – adta hírül a Midland Daily News. A 34 éves nőnek volt íróasztala, sütője, sőt számítógépe és szobanövényei is.

Az ügyre akkor derült fény, amikor megtalálták azt a hosszabbítót, amellyel az otthonában elhelyezett berendezésekhez szerezte az áramot. Az áruház dolgozói rendőrt hívtak, a nőre tetőtéri nindzsaként hivatkoztak. Utóbb aztán arra is fény derült, hogy a nő legalább egy éven át használta lakásként a tetőteret.

A rendőrség felszólította a potyázót, hogy hagyja el a tetőteret, és segíteni is akartak neki, hogy új helyet találjon magának, azonban a nőnek ez nem kellett, valószínűleg azért, mert van egy autója, amiben meghúzhatja magát, sőt még munkája is. A Family Fare áruházlánc – amelynek a cégtáblája mögött meghúzta magát – úgy döntött, nem perli be a nőt, sőt gondoskodnak arról, hogy visszakapja a bútorait és a használati tárgyait.

Az esetről azonban nem mondtak többet az érintett személyiségi jogainak védelme miatt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.