Az ifjabb Soros arra biztatja a demokratákat, hogy elítélt bűnözőként hivatkozzanak Trumpra

Keményen beleavatkozik az amerikai elnökválasztásba Alex Soros. Soros György fia az X-en megosztott üzenetében arra szólított fel, hogy elítélt bűnözőnek nevezzék Donald Trump korábbi elnököt.

Forrás: X, Mandiner2024. 06. 03. 10:15
CLINTON, Hillary; SOROS, Alexander
Washington, 2024. május 24. Alex Soros, a Nyitott Társadalom Alapítványok elnöke és Huma Abedin, Hillary Clinton egykori amerikai külügyminiszter tanácsadója a kenyai elnök és felesége tiszteletére adott díszvacsorára érkezik a washingtoni Fehér Házba 2024. május 23-án. MTI/AP/Jacquelyn Martin Fotó: Jacquelyn Martin
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldali oligarcha fia mindent megtesz annak érdekében, hogy Donald Trump ne nyerjen a novemberi amerikai elnökválasztáson. Alex Soros az X közösségi oldalon osztotta meg felhívását, amelyben arra szólította fel a demokratákat, hogy minden alkalommal elítélt bűnözőként hivatkozzanak Trumpra.

2013 Gordon Parks Foundation Awards
Alex Soros. Fotó: Ben Gabbe/Getty Images/AFP

Az ismétlés a sikeres üzenet kulcsa, és azt szeretnénk, ha az emberek azzal a gondolattal küzdenének, hogy egy elítélt bűnözőt alkalmazzanak az ország legfontosabb állására

 – írta a közösségi oldalán Soros.

Mint arról korábban beszámoltunk, a minap a korábbi amerikai elnököt minden vádpontban bűnösnek mondta ki a New York-i esküdtszék. Donald Trump a döntés kihirdetése után kijelentette, hogy az igazi ítéletet a választók mondják ki november 5-én, azaz a választás napján.

Donald Trump az esküdtszék ítéletének kihirdetése után a bíróság előtt elcsaltnak nevezte a teljes bűnvádi eljárást, amit véleménye szerint a Biden-adminisztráció indított annak érdekében, hogy politikai ellenfelének kárt okozzon.

A nem hivatalos republikánus elnökjelölt a vádat kezdeményező demokrata párti kerületi ügyészt, Alvin Bragget Soros által támogatott ügyésznek nevezte.

A Fox News korábban arról számolt be, hogy Soros György 2021-ben egymillió dollárt adott a Color of Change csoportnak, amely jelentős összeget költött Alvin Bragg manhattani kerületi ügyész jelöltségének támogatására – írja a World Tribune, szúrta ki a Mandiner

Donald Trump egyébként az ítélet következményeivel kapcsolatban azt is kijelentette, hogy a választási siker lesz a bosszú, a bűnpert kezdeményezőket pedig gonosz és beteg embernek nevezte.

 

Borítókép: Alex Soros, a Nyitott Társadalom Alapítványok elnöke és Huma Abedin, Hillary Clinton egykori amerikai külügyminiszter tanácsadója a kenyai elnök és felesége tiszteletére adott díszvacsorára érkezik a washingtoni Fehér Házba 2024. május 23-án (Fotó: MTI/AP/Jacquelyn Martin)

 

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.