Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Ez nem videójáték, ez a valóság: motorokkal foglalják el az ukránok állásait az orosz katonák

Az orosz Vosztok-csoport transzbaikaljai csapatainak rohamosztagai hatékonyan használják a terepmotorokat, hogy elfoglalják az ukránok állásait Ugledar közelében.

Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma2024. 06. 23. 9:04
Terepmotorokkal foglalják el az orosz katonák az ukránok állásait
Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A motorkerékpár itt szinte alapfelszerelésnek számít. Egy ilyen kicsi és rendkívül jól manőverező célpontot nagyon nehéz eltalálni. A vadászok nagy sebességgel száguldanak be az ukrán lövészárkokba, és azonnal harcba szállnak, a levegőből támogatják őket a drónokkal – írja a Telegram-csatronáján az orosz védelmi minisztérium.

A közzétett videóban rohamosztagosok gyakorolnak az ukrán erődítményeinek másolatain, motorokkal foglalják el az állásokat Ugledar közelében. Az ilyen maketteken az előrenyomulás útvonalait, a lőpontok megsemmisítését, a gyalogosok mozgását a lövészárokban az automatizmusig gyakorolják, az összes lehetséges cselekvési változatot és vészhelyzetet végigfuttatják.



 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.