Következő mérkőzések
Horvátország
15:002024. június 19.
Albánia
Németország
18:002024. június 19.
Magyarország

Ilyen egy brutális orosz rakétatámadás Ukrajnában + videó

Eddig nem látott felvételeket osztott meg az Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma. Ukrán állásokat semmisítettek meg az oroszok a háborúban.

Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma2024. 06. 10. 11:11
Southern Group of Forces carry out a combat mission in Ukraine
A videóból készített képernyőfotón az orosz hadsereg 122 mm-es rakétákkal támadja az ukránokat 2024. február 17-én. (Fotó: Orosz Védelmi Minisztérium / Hando / ANADOLU / Anadolu az AFP-n keresztül) Fotó: Anadolu via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az orosz–ukrán háborúban folytatódik az öldöklés. A fronton egymást nem kímélve lövik a másikat a szemben álló felek.

A harcokról újabb videót közölt a Telegram csatornáján az Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma. A felvételeken látható, amint az oroszok 122 mm-es rakétákkal semmisítik meg az ukrán fegyveres erők állásait.

Borítókép: A videóból készített képernyőfotón az orosz hadsereg 122 mm-es rakétákkal támadja az ukránokat 2024. február 17-én (Fotó: Orosz Védelmi Minisztérium/Hando/ Anadolu/Anadolu via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.