A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Orbán Viktor az ifjabb Donald Trumppal tárgyalt

A volt amerikai elnök fia Budapestre látogatott.

Forrás: MTI2024. 06. 13. 15:22
Orbán Viktor ifjabb Donald Trumppal tárgyalt Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a karmelita kolostorban fogadta ifjabb Donald Trump üzletembert, a korábbi amerikai elnök fiát – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor a magyar–amerikai kapcsolatok jövőjéről, az illegális migrációról, valamint az orosz–ukrán háborút lezáró béketeremtési lehetőségekről cserélt eszmét vendégével 

– mondta Havasi Bertalan. Donald Trump Jr. a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnökének meghívására érkezett Magyarországra. Programja során – a BKIK és a Mathias Corvinus Collegium (MCC) együttműködése keretében – ellátogat az MCC-be, ahol az intézmény vezetőivel és hallgatókkal is találkozik zárt körben – olvasható a BKIK honlapján.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök a karmelita kolostorban ifjabb Donald Trump üzletemberrel (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.