Ez vezetett a Donald Trump elleni merénylethez

A média az elmúlt évtizedet azzal töltötte, hogy kiválasszon egy embert, és példátlan gyűlöletkampányt indítson ellene. Egy pennsylvaniai szombat este ez a gyűlöletkampány majdnem kifizetődött – írja véleménycikkében John Nolte amerikai író.

2024. 07. 14. 10:51
Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A balliberális média csaknem tíz éven át hazudott arról, hogy Donald Trump volt elnök összejátszott Oroszországgal. Hazudott arról is, hogy egyedülálló fenyegetést jelent a demokráciára, továbbá, hogy erőszaktevő. De a média hazudott arról is, hogy Trump a nácikat nagyon jó embereknek nevezte – sorolta a koholt vádakat John Nolte amerikai író, aki a Breitbart News hírportálon megjelent cikkében reagált a volt elnököt ért merényletre. Az író így folytatta a sort:

A média hazudott arról, hogy rasszista, hazudott arról, hogy a második világháborús csapatokat szidalmazta, hazudott arról, hogy felkelést robbantott ki, valamint arról, hogy gyerekeket zárkába rakott. Hazudott arról, hogy megtámadta a titkosszolgálat ügynökeit, és hazudott arról, hogy ő Adolf Hitler második eljövetele.

Nolte szerint a médiában megjelent gyűlöletkampány azt támasztotta alá, hogy valamikor valóban meg akarják majd gyilkolni Donald Trumpot.

Amikor a médiában Donald Trumpot Amerika-ellenesnek nevezik, akkor merényletet akarnak kicsikarni. Amikor Trump támogatóit náciknak nevezik, akkor merényletet akarnak kicsikarni. Amikor a balliberális média azt mondja a nézőinek, hogy Donald Trump kivégzi politikai ellenfeleit, akkor arra buzdítja a radikálisokat, hogy gyilkolják meg a volt elnököt. Ugyanígy uszítás az, amikor a média azt mondja a nézőinek, hogy Donald Trump egy diktátor. Amikor a média egy olyan színdarabot véd és támogat, amely Donald Trump hátborzongató meggyilkolását ábrázolja, akkor a balliberális média merényletet akar kicsikarni

– sorolta az elmúlt évek legelképesztőbb gyűlöletkampányait az író. Hozzátette, hogy amióta Trump bejelentette, hogy elindul az elnökválasztáson és feltett szándéka, hogy újra az Egyesült Államok elnöke legyen, a balliberális média folyamatosan azt sulykolja az embereknek, hogy mindenáron meg kell állítani Donald Trumpot. A média gyűlölete miatt pedig tegnap este majdnem sikerült is – örökre.

Borítókép: Egy egész ország követte élőben a Donald Trump elleni merényletet (Fotó: AFP/Angela Weiss)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.