Clintonék Harrist támogatják

Bill Clinton volt elnök és Hillary Clinton volt külügyminiszter vasárnap bejelentették, hogy támogatják Kamala Harris alelnököt a demokraták elnökjelöltségéért.

2024. 07. 21. 23:32
Bill Clinton, 42nd US President and his wife Hillary Rodham Clinton, 67th US Secretary of arrive at the Booksellers Room of the White House on the occasion of the State Dinner with the Kenyan president at the White House in Washington, DC, on May 23, 2024. (Photo by SAUL LOEB / AFP)
Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Clintonék Biden visszalépése után közleményükben azt írták, hogy „amerikaiak millióihoz csatlakozva köszönjük meg Biden elnöknek mindazt, amit elért, hogy újra és újra kiállt Amerika mellett, és mindig az vezérelte, hogy mi a legjobb az országnak.” 

Megtiszteltetés számunkra, hogy csatlakozhatunk az elnökhöz, aki Harris alelnököt támogatja, és mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy támogassuk őt 

– fogalmaztak, és hozzátették,

„Sok hullámvölgyet éltünk már át, de semmi sem aggasztott minket jobban az országunkért, mint az a veszély, amelyet egy második Trump-időszak jelenthet.”

Hillary Clinton neve egyébként az elmúlt hetekben többször felmerült, amikor arról volt szó, ki lehetne az ideális jelölt, ha Joe Biden visszalép. Legutóbb épp a hétvégén írt arról Pablo O’Hana politikai tanácsadó a The Hill amerikai politikai hírportálom megjelent véleménycikkében, hogy a demokratáknak a tökéletes elnökjelöltje lehetne Hillary Clinton. A volt first lady és külügyminiszter O’Hana szerint nemcsak jó, de a valaha volt egyik legkvalifikáltabb jelölt lehetne, aki a bel- és a külpolitikával egyaránt tisztában van. Clinton meg tudná mozdítani a demokrata szavazókat, ráadásul az adományozók pénztárcájának megnyitása sem lenne probléma számára – sorolta érveit a politikai tanácsadó.

Borítókép: Bill és Hillary Clinton (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.