Elképesztő: gránátokkal a kézipoggyászban akart repülőre szállni a japán férfi

Kiürítették a hawaii repülőteret, miután két gránátot találtak egy japán férfi kézipoggyászában.

2024. 07. 10. 12:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Terrorizmussal való fenyegetés miatt a hatóságok letartóztattak egy japán utast a hawaii nemzetközi repülőtéren. Állítólag két kézigránát volt az elkövető kézipoggyászában.

A Hawaii Rendőrkapitányság és a Közlekedésbiztonsági Igazgatóság (TSA) megerősítette a Fox News hírügynökségnek, hogy a Hilo nemzetközi repülőteret kedden evakuálták, miután a hatóságok két gránátra emlékeztető tárgyat fedeztek fel a röntgenvizsgálat során.

A rendőrség tájékoztatása szerint a japán férfit terrorizmussal való fenyegetés miatt tartóztatták le az eset után.

Helyi idő szerint kedden hajnali fél öt körül a TSA ügynökei azt mondták, hogy két gránátra emlékeztető tárgyat fedeztek fel az utas kézipoggyászának átvizsgálása közben. Ezt követően óvatosságból kiürítették a repülőteret, és a Hawaii Rendőrkapitányság illetékes osztaga is megvizsgálta a gránátokat.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay, fsHH)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.