Iszlamisták miatt kongatták meg a vészharangot a rendőrök

Az iszlamisták ellen következetesen, a jogállamisággal összhangban kell fellépni – mondja a Német Szövetségi Rendőrszakszervezet elnökhelyettese.

2024. 07. 13. 20:55
Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az iszlamisták jelentik a legnagyobb veszélyt Németországra és ezáltal a demokráciánkra, a polgárok életére és testi épségére – erről beszélt egy videóüzenetben Manuel Ostermann, a Német Szövetségi Rendőrszakszervezet elnökhelyettese.

 

Az iszlamisták ellen következetesen, a jogállamisággal összhangban kell fellépni. Gondoskodnunk kell arról, hogy törvényeken alapuló jogi szabályozást vezessünk be annak érdekében, hogy a kettős állampolgárságú iszlamisták német állampolgárságát visszavonják, majd kitoloncolják őket

– követelte Ostermann, aki szerint következetesen ki kell toloncolni azokat is, akik nem rendelkeznek német állampolgársággal. Emellett gondoskodni kell arról, hogy a radikális prédikátorok ne terjeszthessék az iszlamista tanokat Németországban.

Végül, de nem utolsósorban, határellenőrzéssel kell biztosítanunk, hogy terroristák ne juthassanak be az országunkba. Mint mondtam, az iszlamisták ellen most a jogállamisággal összhangban, mindenekelőtt következetesen, konkrét intézkedésekkel kell fellépni. Ez nem csak a Németországban élő emberek biztonságáról szól. Végső soron sokkal több forog kockán

– jelentette ki a rendőrszakszervezet elnökhelyettese.

Ahogy arról beszámoltunk korábban, a migránspárti brüsszeliták az egész Európai Unióban kötelezővé tennék az illegális migránsok befogadását. Az elmúlt években már nyilvánvalóvá vált, hogy az Európába érkező migránsok nagy része nem akar integrálódni, Brüsszel mégis arra kötelezné a tagállamokat, hogy fogadjanak be minél többet. Annak ellenére is, hogy látható, párhuzamos társadalmak jönnek létre Európa nagyvárosaiban. A brüsszeli buborékban élő bürokraták néhány éve még hevesen tagadták, hogy meghatározott kvóták szerint szét akarják osztani az illegális bevándorlók tízezreit az uniós tagállamok között.

Ma már azonban nem is titkolják, hogy a Soros-terv részeként kötelező migránskvótákat határoznak meg önkényesen, a tagállamok állampolgárainak beleegyezése nélkül és akarata ellenére. Brüsszel még azt sem szégyelli, hogy aki megtagadja a migránsok befogadását, az súlyos fejpénzt kénytelen befizetni minden egyes elutasított illegális migráns után, erről lapunk ebben a cikkben számolt be részletesen.

Korábban beszámoltunk arról is, hogy az Európai Unió bírósága nemrég kétszázmillió eurós bírság megfizetésére kötelezte Magyarországot, amiért nem hajlandó bólogatva elfogadni a migránspárti brüsszeliták parancsait.

 

Jogi szempontból szégyenteljes az Európai Unió Bíróságának döntése, amely súlyos, kétszázmillió eurós büntetést szabott ki Magyarországra, amiért megtagadja a tömeges migrációt elősegítő intézkedések bevezetését

– ezt Rodrigo Ballester, a Mathias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének vezetője jelentette ki lapunk megkeresésére. A szakértő Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatójának lapunkban megjelent véleménycikkére reagált, és kiemelte, hogy a Soros György által létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványokhoz köthető emberek jelen vannak a legmagasabb uniós körökben is. Megjegyezte azt is, hogy az Európai Unió Bíróságának arroganciája abból ered, hogy nincs ellenhatalma.

Borítókép: Az iszlamisták lettek a német rendőrök legnagyobb ellenfelei  (Fotó: AFP/JENS SCHLUETER)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.