Kamala Harrist ajánlja elnökjelöltnek a jelenlegi amerikai elnök

Biden kiszállt a versenyből, alelnökét ajánlja a demokrata szavazóknak.

2024. 07. 21. 20:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Joe Biden visszalépett, nem indul újra az Egyesült Államok elnöki székéért. Közösségi oldalán azt írta, hogy élete legnagyobb megtiszteltetése volt, hogy elnökként szolgálhatott.

És bár szándékomban állt újraválasztásért folyamodni, úgy vélem, hogy pártom és az ország érdeke az, hogy lemondjak, és kizárólag az elnöki feladatok ellátására összpontosítsak a hátralévő időszakban

– fogalmazott. 

Egy másik bejegyzésében arról is írt, hogy kit támogat maga helyett az elnökjelöltségért folyó versenyben. Mint írta:

A legelső döntésem a párt 2020-as jelöltjeként az volt, hogy Kamala Harrist választottam alelnöknek. És ez volt a legjobb döntésem. Ma szeretném felajánlani teljes támogatásomat Kamala számára, hogy idén ő legyen a pártunk jelöltje. Demokraták, itt az ideje összefogni és legyőzni Trumpot. Csináljuk meg!

Borítókép: Kamala Harris és Joe Biden (Forrás: X/Joe Biden)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.