Nyakunkon a klímarettegés + videó

Mi a valóság az apokaliptikus képek mögött, és mi az, amit te tényleg tehetsz a klímáért? Tóth Máté energiajogász új műsorából kiderül.

2024. 07. 15. 21:01
Global warming, conceptual illustration
Illustration of a desolate, post-apocalyptic landscape, perhaps after global warming has rendered much of Earth inhospitable to humans. (Photo by MARK GARLICK/SCIENCE PHOTO LIBRA / MGA / Science Photo Library via AFP)
Fotó: Science Photo Library via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem telik el nyár klímarettegés nélkül. A tévében, a rádióban, az újságokban, a Facebookon, a YouTube-on, de még az időjárás-jelentésekben is tetőfokán a rettegtetés. Óránként kapjuk digitálisan és intravénásan, hogy most már mindennek vége, itt a klímaapokalipszis. De biztosan így van? És biztosan te tehetsz erről? Mi a valóság az apokaliptikus képek mögött, és mi az, amit te tényleg tehetsz a klímáért? Tóth Máté energiajogász új műsort indít a Patriótán, ahol a klímarettegés mellett beszélni fog szuverenitásról, patriotizmusról, globális jelenségekről és sok másról.

Borítókép: Illusztráció egy elhagyatott, posztapokaliptikus tájról, talán azután, hogy a globális felmelegedés miatt a Föld nagy része az emberek számára barátságtalanná vált (Fotó: Science Photo Libra/MGA/AFP/Mark Garlick)

 

 

 

 


 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.