Nyilvánvaló, hogy nem Joe Biden a főnök

Tulsi Gabbard volt demokrata elnökjelölt szerint a holdudvar irányítja a jelenlegi elnököt.

Forrás: V4NA2024. 07. 19. 5:40
US President Joe Biden steps off of Air Force One upon arrival at Dover Air Force Base in Dover, Delaware, on July 17, 2024. US President Joe Biden tested positive for Covid with mild symptoms on July 17, shortly after conceding he would consider dropping his reelection bid if doctors diagnosed him with a serious medical condition. The 81-year-old Democrat gave reporters the thumbs up and said "I feel good" as he cut short a trip to Las Vegas and flew to his beach home in Delaware to go into isolation, which will take him off the campaign trail for days. (Photo by Chris Kleponis / AFP)
Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A demokraták nem választhattak érdemben az elnökjelöltek között az előválasztás során, legalábbis erről beszélt Tulsi Gabbard a Fox News amerikai tévécsatornán. A volt demokrata elnökjelölt annak kapcsán nyilatkozott, hogy Joe Biden elnökjelölése megingott az utóbbi hetekben, miután botrányt botrányra halmozott a nyilvános eseményeken – nyilvánvalóan a rendkívül megromlott mentális állapota miatt.

Nem adtak valódi választási lehetőséget a demokrata szavazóknak az előválasztás során, most pedig látjuk a belső civakodást a demokraták és a demokrata szféra befolyásos emberei között arról, hogy Joe Biden maradjon-e a jelölt vagy sem. És nézzük meg, miért történik ez a belharc: azért, mert nem igazán érdekli őket, hogy mi a legjobb az országnak

– fogalmazott Gabbard, aki szerint a demokratákat valójában nem is érdekli Joe Biden személye, írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. 

– Ez nem a Joe Biden iránti lojalitásról szól. Azt próbálják kitalálni, hogy Joe Biden a nyerő ló, vagy ki kell tenniük a legelőre, és találniuk kell valaki mást, akiről úgy gondolják, hogy győzni tud, és aki egy olyan figura lesz, akit irányíthatnak. […] Joe Biden világosan megmutatta az országnak a televíziós vita során is, hogy képtelen arra, hogy elnök és főparancsnok legyen. Egyértelműen nem ő mondja meg a tutit – mondta a volt demokrata politikus. Véleménye szerint a holdudvar mozgatja a szálakat a háttérből – azok, akik nem választott pozíciókban vannak. Tulsi Gabbard kiemelte: ezért rettegnek annyira Donald Trumptól, és ezért tesznek meg mindent, hogy elpusztítsák. Tudják, hogy Trump leleplezi őket, és lebontja a hatalmukat.

 

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök leszáll az Air Force One repülőgépről (Fotó: AFP/Chris Kleponis)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.