Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Teljes össztűzre lehet számítani a baloldali sajtóból + videó

Máris támadja a balliberális média az új európai jobboldali egységet.

2024. 07. 01. 18:39
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) beszél, mellette Andrej Babis korábbi cseh kormányfő, az Elégedetlen Polgárok Akciója (ANO) párt elnöke (b) és Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke (j) sajtótájékoztatón Bécsben 2024. június 30-án. Orbán Viktor kijelentette, hogy új korszak kezdődik ezen a napon Bécsben, ahol új európai politikai együttműködést jelentettek be Herbert Kickllel és Andrej Babissal. A három politikus közös nyilatkozatot írt alá Patrióta kiáltvány az európai jövőért címmel. Fotó: Sajtóiroda/Fischer ZoltánMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már most támadásba lendült a nemzetközi balliberális média és igyekszik megbontani az európai jobboldal egységét, közölte a Hír TV. Arról írnak, hogy az új patrióta pártcsoport le akarja rombolni a meglévő nemzeti konzervatív frakciókat, és azok kárára akar erősödni.

A Nézőpont Intézet külügyi igazgatója a Híradóban elmondta, a Patrióták Európáért és az európai jobboldali pártcsaládok szövetsége erős ellenfele lesz az eddigi háborúpárti, globalista csoportoknak. Ezért Rosonczy-Kovács Mihály szerint teljes össztűzre lehet számítani a baloldali sajtóból.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) beszél, mellette Andrej Babis korábbi cseh kormányfő, az Elégedetlen Polgárok Akciója (ANO) párt elnöke (b) és Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke (j)  sajtótájékoztatón Bécsben 2024. június 30-án. Orbán Viktor kijelentette, hogy új korszak kezdődik ezen a napon Bécsben, ahol új európai politikai együttműködést jelentettek be Herbert Kickllel és Andrej Babissal. A három politikus közös nyilatkozatot írt alá Patrióta kiáltvány az európai jövőért címmel (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.