Trump elárulta, hogy mekkora IQ-val rendelkezik Kamala Harris

A republikánus elnökjelölt szerint alacsony értelmi képességekkel rendelkezik a bukott Joe Biden helyére lépni szándékozó demokrata politikus. Trump komoly kritikát fogalmazott meg a Soros-birodalom által is támogatott, s bármikor hisztérikus röhögésre képes mostani alelnökkel szemben.

2024. 07. 28. 9:20
TRUMP, Donald
Charlotte, 2024. július 25. Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje beszél támogatóihoz az észak-karolinai Charlotte-ban rendezett kampánygyûlésen 2024. július 24-én. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban. MTI/EPA/David Jensen Fotó: David Jensen
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kamala Harris amerikai alelnök alacsony IQ-val rendelkezik. Ezt mondta Donald Trump volt amerikai elnök a Bitcoin 2024 elnevezésű rendezvényen Nashville-ben, Tennessee államban.

Donald Trump volt elnök és 2024-es republikánus elnökjelölt vitaindító beszédet mond a Bitcoin 2024 konferencia harmadik napján 2024. július 27-én a tennessee-i Nashville-ben. (Fotó: Jon Cherry / GETTY IMAGES ÉSZAK-AMERIKA / Getty Images az AFP-n keresztül)
Donald Trump volt elnök és 2024-es republikánus elnökjelölt vitaindító beszédet mond a Bitcoin 2024 konferencia harmadik napján 2024. július 27-én a tennessee-i Nashville-ben (Fotó: AFP/Getty Images/Jon Cherry)

Az emberek ebben a teremben magas IQ-val rendelkeznek. Én egy alacsony IQ-jú egyén ellen indulok

 – mondta Trump a rendezvényen, majd utalt arra is, hogy ezúttal nem Joe Biden bukott elnökről beszél.

Miután Joe Biden bejelentette, hogy kiszáll a versenyből, Barack Obama és más demokrata politikusok is támogatásukról biztosították a mostani alelnököt. Kamala Harris mögé állt a Soros-birodalom is. 

Lapunk korábban megírta azt is, hogy ahogyan Bidenről, úgy Kamala Harrisről is több olyan videó készült, amelyeken emberek milliói szórakoznak szerte a világban. Az alelnök bármilyen alkalommal képes arra, hogy hisztérikus vihogásba kezdjen. Annyit nevet kényszeredetten, hogy abból egy többórás összeállítás is készült. 

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje beszél támogatóihoz az észak-karolinai Charlotte-ban rendezett kampánygyűlésen 2024. július 24-én (Fotó: MTI/EPA/David Jensen)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.