Tucker Carlson: Donald Trump a nemzet vezetője + videó

A volt elnököt megváltoztatta az ellene elkövetett merénylet.

2024. 07. 19. 20:46
Fotó: Anadolu via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Trump az amerikai nemzet vezetője lett, miután merényletet követtek el ellene, erről beszélt Tucker Carlson konzervatív véleményvezér a republikánusok elnökjelölő országos gyűlésének utolsó napján.

Azt kell mondanom, a merénylet megváltoztatta őt

– mondta Carlson, utalva a hétvégi pennsylvaniai nagygyűlésen történt merényletre. A Fox News egykori műsorvezetője felidézte az ominózus nap estéjét.

Aznap este néhány órán belül elértem Trumpot, és amit aznap mondott nekem, miután épp akkor lőtték arcon, egyetlen szót sem szólt magáról. Csak annyit mondott, hogy mennyire megdöbbent és mennyire büszke a tömegre, amely nem futott el. Azért nem tört ki a pánik a lövöldözés után, mert Trump bátorságot adott nekik

– mondta Carlson, aki leszögezte, hogy Donald Trump legfőbb célja a demokrácia helyreállítása az Egyesült Államokban.

Borítókép: Tucker Carlson amerikai véleményvezér (Fotó: Anadolu via AFP/Jacek Boczarski)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.