Befutott sztár lett a Hollandia szépségkirálynőjének megválasztott férfi

Emlékeznek még Rikkie Valerie Kolléra? Bejött neki az élet.

2024. 08. 23. 14:02
Rikkie Valerie Kolle egy Pride-felvonuláson. Fotó: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rikkie Valerie Kolle tavaly felrobbantotta az internetet, mikor első transzneműként megnyerte a 2023-as Miss Holandiát. A kommentelők egy része ugyan szétszedte, de a modell megüzente bírálóinak, nem fognak megszabadulni tőle. A Miss Universe döntőjében már nők végeztek az élen, de a biológiai férfiként született Rikki Valerie Kolle El Salvadorban is azon lelkendezett, hogy „megmutathatta közösségét”.

Az elmúlt bő esztendőben „a holland szépségkirálynő” fürödhetett a sikerben.

Azóta is rendkívül aktív a közösségi médiában, bejegyzéseiből kiderül, hogy egymást érik a reklámfelkérések, címlapszereplések és interjúk. És ugyan ki lehetett volna 2024 „pride nagykövete”, mint ő? Ebben a szerepében büszkén vallott arról, hogy

példát mutathat azoknak a gyerekeknek, akik hasonló cipőben járnak, mint ő.

Nemrégiben pedig bejelentették: ő lesz a Expeditie Robinson 2024 című műsor egyik „sztárja”. A holland RTL 4-en szeptember elsejétől kezdődő, nagy sikerű valóságshow-ban húsz holland híresség küzd egymással és a természettel egy malajziai szigeten, hasonlóan a Magyarországon is ismert Survivor – A Szigethez.

Rikkie Valerie Kollénak saját bevallása szerint ezzel egy újabb álma vált valóra, és mi mást tarthatott volna legfontosabb feladatának itt is, mint hogy „sokszínűséget vigyen a szigetre”?

Érdemes felidézni, hogy a Miss Hollandia 2023 második helyezettje, Nathalie Yasmin Mogbelzada a verseny után viszont csalódottan nyilatkozott szertefoszló álmairól. A hölgy azóta lényegében nem posztol a közösségi médiában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.