Durva fenyegetést küldött Medvegyev és nem csak Ukrajnának: „Nem lesz több tárgyalás, amíg az ellenséget teljesen le nem győzzük!”

„És a szerencsétlen ukrán jobbágyok most már érzékien csókolgassák angolszász uraik, az őket kínzó nekrofilok véres kezét.”

2024. 08. 21. 8:12
Oroszország volt elnöke, jelenleg az ország Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese, Dmitrij Medvegyev (balra) a szibériai Orenburg város mellett található Totsky katonai gyakorlótéren 2023. július 14-én.
Oroszország volt elnöke, jelenleg az ország Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese, Dmitrij Medvegyev (balra) a szibériai Orenburg város mellett található Totsky katonai gyakorlótéren 2023. július 14-én. Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dmitrij Medvegyev a tőle megszokott őszinteséggel, és nem éppen Puskin stílusában fogalmazta meg gondolatait az ukránok kurszki akciója kapcsán.

„Véleményem szerint az utóbbi időben volt egy veszély, bár csak elméletileg, egy olyan tárgyalási csapda, amelybe hazánk bizonyos körülmények között beleeshetett volna. Nevezetesen a nemzetközi közösség által javasolt és a kijevi rezsimre kényszerített korai, szükségtelen béketárgyalások. Tisztázatlan kilátásokkal és következményekkel” – kezdte gondolatát a volt orosz államfő.

Miután a neonácik terrorcselekményt követtek el a kurszki régióban, minden a feje tetejére állt. Megszűnt az illetéktelen közvetítők üres fecsegése a szép világról. Most már mindenki mindent ért, még ha nem is mondja ki hangosan. Rájöttek, hogy NEM lesz több tárgyalás, amíg az ellenséget teljesen le nem győzzük!

– tette hozzá. Majd arról írt, hogy szerinte az Egyesült Államok keze is benne volt a kurszki akcióban.

„Hadd ne örüljön tehát a csúnya arcú, zilált fehér hajú, csúnya szemétláda abból az országból, ahol a terrorista akciót előkészítették. Az ő országa sokkal rosszabbul járt, mint az általa irányított b. Ukrajna területe: sokkal több értelmetlen terrortámadás lesz. Lényegesen több értelmetlen költekezés, lényegesen több katonai felszerelés és radikálisan több koporsó lesz. És a szerencsétlen ukrán jobbágyok most már érzékien csókolgassák angolszász uraik, az őket kínzó nekrofilok véres kezét” – fenyegette meg az Egyesült Államokat a volt orosz elnök, Dmitrij Medvegyev.

Borítókép: Oroszország volt elnöke, jelenleg az ország Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese, Dmitrij Medvegyev (balra) a szibériai Orenburg város mellett található Totsky katonai gyakorlótéren 2023. július 14-én (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.