Fényes nappal verik a bevándorlók az angolokat + videó

Megdöbbentő képsorok érkeztek Nagy-Britanniából.

Forrás: Mandiner2024. 08. 06. 10:29
'Hands Around Parliamentâ? protest for Palestinians in London
Izrael-ellenes tüntetők Angliában. (Fotó: Wiktor Szymanowicz / ANADOLU / Anadolu az AFP-n keresztül) Fotó: Anadolu via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Muszlim bevándorlók csoportosan megtámadtak egy brit férfit egy kocsma előtt, írja a Europe Invasion X-csoport – szúrta ki a Mandiner. A felvételeken jól látható, hogy palesztin zászlós csoport vonul el egy kocsma előtt, aztán bemennek a szórakozóhely udvarára és megvernek csoportosan egy férfit, akivel vonulásuk közben már összevesztek.

A videó mellé azt írták, 

muszlim bevándorlóbanda támadt meg egy brit férfit egy kocsmában!

Polgárháborús helyzetek alakultak ki több brit városban is a migránsok és a bevándorlást ellenzők között. Mint arról korábban beszámoltunk, az Egyesült Királyságban az elmúlt időszakban számos demonstrációt tartottak, amelyek közül néhány erőszakba torkollt. Ennek előzménye, hogy hat és kilenc év közötti kislányokat késelt halálra egy támadó egy Taylor Swift témájú tánc- és jógaprogramon. A késelésben további nyolc gyerek és a védelmükre kelő két felnőtt megsebesült. Öt gyerek továbbra is válságos állapotban van.

Borítókép: Izrael-ellenes tüntetők Angliában. (Fotó: Wiktor Szymanowicz/Anadolu/Anadolu az AFP-n keresztül)
 

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.