Halálra verte, majd feldarabolta az ukrán férfi az orosz nőt + videó

Az alkalmazottak szörnyű sikolyokat hallottak abból a szobából, ahol a 38 éves ukrán állampolgár, Ivan Kuzmin és a 44 éves orosz nő, Ljudmila Lazarenko tartózkodott. A férfi bezárta a szobába, halálra verte, majd feldarabolta a nő holttestét.

Forrás: SHOT2024. 08. 12. 5:44
Illusztráció
Illsuztráció Forrás: Pixabay: https://www.pexels.com
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amikor megpróbálták feltartóztatni az ukránt, az kiabálni kezdett, harapdálni kezdte az embereket, majd kést ragadott és öngyilkossággal fenyegetőzött. Amikor a helyszínre érkező rendőrök kinyitották a szoba ajtaját, szörnyű kép tárult eléjük. A rendőrök a helyi rendőrőrsre szállították. A házkutatás során a holmijai között egy kábítószer szívására alkalmas pipát találtak. A helyi média beszámolói szerint valószínű, hogy Ivan és Ljudmila nem voltak egy pár, mivel a nő fotókat tett fel a családjáról az internetre. Úgy gondolják, hogy spirituális gyakorlat miatt utazott Peruba – írja a SHOT Telegram-csatorna.

A videón látható a Peruban Ljudmila Lazarenko orosz állampolgárt megölő és feldaraboló, megbilincselt ukrán Ivan Kuzmin őrizetbe vételének és szállodából való elszállításának pillanata. Az őrizetbe vétel során harapdált, kiabált és rugdosott. A helyi rendőrség szerint a férfi kábítószer hatása alatt állt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.