Kárpátalját lőtték az oroszok?

Az Ukrán Fegyveres Erők légelhárító géppuskás zászlóaljának katonái gépfegyverrel lőtték le a Kárpátalján repülő orosz cirkálórakétát – írja az RBK Ukraine.

2024. 08. 26. 10:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Ukrán Fegyveres Erők 650. kárpátaljai különálló légvédelmi géppuskás zászlóalja lelőtt egy cirkálórakétát lembergi területhatárán – írja Viktor Mikita a regionális katonai adminisztráció vezetője a Telegram-csatornáján.

Köszönjük, testvérek, a profizmusotokat és a megmentett életeket! Büszkék vagyunk, Kárpátalja büszke rátok!

Augusztus 26-án reggel az orosz hadsereg újabb hatalmas rakétatámadást intézett Ukrajna ellen. Amint azt Denisz Smihal miniszterelnök ma elmondta, 15 régió sérült meg a hatalmas orosz támadás következtében. Az oroszok különböző típusú fegyvereket használtak: UAV-kat, cirkálórakétákat, Kindzsalokat. Denisz Smihal elmondása szerint sebesültek és halottak is vannak – emlékeztet az RBK Ukraine.

„Az energiainfrastruktúra ismét az orosz terroristák célpontjává vált. Sajnos számos régióban vannak károk” – írta Smihal az RBK Ukraine szerint.

 

Borítókép: Részlet a videóból

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.