Kémkednek az oroszok Lengyelországban is?

Egy titokzatos tárgy esett le az égből az erdőbe Orzechowóban. A lengyel média arról számolt be, hogy orosz nyelvű felirat olvasható rajta.

2024. 08. 23. 7:43
Illusztráció
Illusztráció Forrás: Faisal Rahman / https://www.pexels.com
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lengyel fegyveres erők hadműveleti parancsnoksága az Interiának azt nyilatkozta, hogy ez „valószínűleg léggömb”. Az RMF FM információi szerint a rendőrség megjelent az eset helyszínén. Bár kezdetben azt gyanították, hogy időjárási léggömbről van szó, hamar észrevették, hogy a tárgy egy kapszulához van rögzítve, amelyen orosz nyelvű feliratok vannak. Ez a szokatlan részlet további aggályokat és kérdéseket vetett fel az objektum lehetséges eredetével és rendeltetésével kapcsolatban – fogalmaz a lengyel TKO. Augusztus 22-én egy hasonló, orosz nyelvű feliratokkal ellátott meteoszondát találtak egy fán Dobre Miasto város közelében, 20 kilométerre északra Olsztyntól – emlékeztet a Lenta.ru.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Faisal Rahman/https://www.pexels.com)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.