Megérkeztek a felszabadító orosz csapatok

A Fehér Farkasok zászlóalj harcosai felszabadították Kamysevkát a Donyecki Népköztársaságban és tovább nyomulnak Pokrovszk irányába – közölte a védelmi minisztérium.

2024. 08. 28. 11:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mi a helyzet a kurszki fronton?

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kurszki betörésnél hatezernél is több embert veszíthettek az ukránok – írja a Lenta orosz hírportál. Az orosz védelmi minisztérium közlése szerint Ka–52M és Mi–8 helikopterek rakétákkal lőtték az ukrán egységeket a régió határvidékén. A tárca szerint a Kurszki régió lerohanása óta az ukrán erők több mint hatezerhatszáz katonát, valamint többek között 73 harckocsit és 34 gyalogsági harcjárművet 432 páncélozott harcjárművet, valamint 25 tüzérségi löveget veszített. Az orosz erőknek sikerült megsemmisíteniük négy, az Egyesült Államokból szállított HIMARS rakéta-sorozatvetőt is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.